Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené telecí maso na česneku

fotka Dušené telecí maso na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené telecí maso na česneku:

500 g telecí kýty  |  rostlinný olej  |  sůl  |  mletý pepř  |  masový vývar  | 1 palička česnek  |  hladká mouka  | 1 ks rajský protlak  | 100 ml bílého vína  |  pažitka

Postup přípravy receptu Dušené telecí maso na česneku:

Maso ošistíme, umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme je, osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran, osolíme, okořeníme pepřem, podlijeme masovým vývarem a dusíme do poloměkka. Na rostlinném oleji osmahneme očištěný nasekaný česnek, přidáme mouku, osmahneme, zalijeme trochou vývaru, rozmícháme a povaříme. Přidáme k masu společně s rajským protlakem nebo kečupem, podlijeme vínem a dovaříme. Ochutíme pažitkou.


Fotky receptu Dušené telecí maso na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené telecí maso na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !