Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené vepřové maso v zelí:
500 g vepřové kotlety
| 4 střední cibule
| 1 pol. lžíce tuku Ceres
| 400 g čerstvého zelí
| 5 lžíček maizeny
| sojová omáčka, majoránka, pepř, mletý zázvor, sůl
Postup přípravy receptu Dušené vepřové maso v zelí:
Na tuku usmažíme cibuli nakrájenou na kostičky do zlatova, přidáme maso nakrájené na kostičky a 150 ml vody. Dusíme asi 15 minut. Pak přidáme zelí jemně nakrouhané, koření a dusíme do měkka. Poté přidáme 200 ml vody, sojovou omáčku a zahustíme kukuřičným šrotem maizenou. Necháme asi 3 minuty přejít varem a podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem.
Fotky receptu Dušené vepřové maso v zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!