Použité suroviny receptu Dušené vepřové na paštice:
600 g libového vepřového masa
| 3-4 lžíce paštiky
| cibule
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Dušené vepřové na paštice:
Maso nakrájíme na menší plátky nebo kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, přidáme paštiku a krájenou cibuli. Pokropíme olejem a nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka. Hotové maso s koncentrovanou šťávou z masa přeložíme do většího rendlíku. Přilijeme malý šálek vody a paštiku rozmícháme. Zahustíme lžičkou nasucho opražené mouky, rozmíchané v troše studené vody. Krátce povaříme. Vmícháme 2 lžíce oleje a dochutíme.
Fotky receptu Dušené vepřové na paštice:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!