Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené vepřové plecko

fotka Dušené vepřové plecko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené vepřové plecko:

750 g vepřového plecka  | 60 g tuku  | 1 ks větší cibule  | 1 lžička kmínu  | 1-2 lžíce hladké mouky  | dle potřeby: voda na podlití  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Dušené vepřové plecko:

Opláchnuté maso nakrájíme na větší kostky.
Na tuku osmahneme na kousky pokrájenou cibuli do světlé, nazlátlé barvy.
Přidáme kmín, vložíme maso a vše krátce orestujeme.
Maso pak podlijeme vodou (musí být téměř ponořené), osolíme a za občasného promíchání dusíme, pod pokličkou, doměkka.
Nakonec maso vyjmeme a omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v cca 1,5 dcl studené vody, za stálého míchání omáčku ještě několik minut provaříme, dochutíme solí a pepřem.
Maso vrátíme zpět do omáčky, prohřejeme a můžeme podávat.



Fotky receptu Dušené vepřové plecko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené vepřové plecko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !