Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené zelí bílé

fotka Dušené zelí bílé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Dušené zelí bílé:

1 ks hlávka zelí  | 1 lžíce másla nebo sádla  | 1 ks menší cibule  | 1 lžička cukru  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl  |  cukr  |  ocet

Postup přípravy receptu Dušené zelí bílé:

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmažíme na másle. Přidáme nakrouhané zelí, promícháme se solí a podlijeme. Přidáme špetku kmínu a dusíme doměkka. Potom zelí okyselíme octem a přisladíme cukrem, zaprášíme moukou a povaříme. Dušené zelí podáváme jako přílohu k pečenému vepřovému masu, kachne, huse a pod.
<br /><br />
můj tip:Ocet se nesmí dávat k zelí na začátku dušení, protože by ztratilo chuť a barvu! Místo mouky je možné zahustit zelí jablkem.



Fotky receptu Dušené zelí bílé:

Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Dušené zelí bílé
Fotky vložil: Natural,Marci7,BADAČA,rebo,vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Dušené zelí bílé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !