Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušení holubi po debrecínsku

fotka Dušení holubi po debrecínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Dušení holubi po debrecínsku:

2 holubi  | 50 g slaniny  | 100 g mrkve  | 600 g kapusty  | 2 cibule  | 2 zelené papriky  | 1 lžíce mleté papriky  | 1 vepřová klobása  | 2 lžíce oleje  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Dušení holubi po debrecínsku:

Očištěné, umyté a osušené holuby osolíme, opepříme, obalíme na tenoučké plátky nakrájenou slaninou a převážeme. Holuby dáme do pekáče, přelijeme horkým olejem, přidáme očištěné vnitřnosti a pečeme asi 30 minut. Kapustu rozkrojíme na čtvrtky a spaříme vařící vodou. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, osmažíme na ní jemně nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou a krátce zamícháme. Podlijeme, přidáme nakrájenou kapustu, na nudličky nakrájenou mrkev i zelenou papriku. Přidáme i na tenké plátky nakrájenou klobásu a dusíme doměkka. Na porci dáme půl pečeného holuba, dušenou zeleninu a vařené brambory.


Fotky receptu Dušení holubi po debrecínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušení holubi po debrecínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !