Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušený tetřívek

fotka Dušený tetřívek
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušený tetřívek:

1 tetřívek  | 100 g slaniny  |  sůl  | 100 g kořenové zeleniny  | 1 lžíce mouky  | 1 cibule  | 5 zrnek pepře  | 1 dl červeného vína  |  vývar z kousku masoxu  | 5 lžic oleje

Postup přípravy receptu Dušený tetřívek:

Odleželého, očištěného tetřívka omyjeme, protkneme proužky slaniny a osolíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou nakrájenou zeleninu a osmažíme dorůžova. Zalijeme vývarem, vložíme připravené maso, celý pepř a dusíme pod pokličkou doměkka. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na porce. Šťávu částečně vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozmícháme a povaříme. Šťávu přecedíme, vmícháme červené víno a krátce povaříme. Podáváme s brambory a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Dušený tetřívek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený tetřívek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !