Postup přípravy receptu Dvojbarevné maso s nakládanou zeleninou:
Obojí maso dobře opláchneme a osušíme. Nakrájíme na nudličky velikosti malíčku, každý druh masa dáme zvlášť do mísy a maso v každé míse posypeme lžičkou ďábelského koření a polovinou soli. Dobře promícháme a necháme v chladu asi půl hodiny odležet. Zatím si nakrájíme kyselou okurku na kolečka, oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej (sádlo), na něm nejdříve osmahneme samotné kuřecí maso. Jakmile zbělí, vyjmeme ho z pánve a necháme v teple. Potom na stejné pánvi osmahneme kousky jater, přidáme cibuli a opečené kuřecí maso, nakrájenou kyselou okurku a nakládanou červenou papriku nakrájenou na proužky. Promícháme a chvíli společně dusíme. Ochutnáme a podle potřeby přisolíme. Podáváme s rýží a můžeme ozdobit čerstvou zelenou paprikou.