Omytá a osušená kuřecí stehna opatrně stáhneme z kůže tak, abychom ji nepoškodili. Stehna osolíme a obalíme v drceném pepři, pak ho zabalíme do plátku slaniny a dáme na pekáček. Housku nakrájenou na kostičky smícháme se žloutky, petrželovou natí, muškátovým květem a osolenými ušlehanými bílky. Touto směsí nacpeme kůže stažené ze stehýnek a uzavřeme je. Na úzké straně stačí zahnout nebo zakroutit, na širší spíchnout párátkem nebo kousek zahnout dospodu. Naplněné kůže nám vytvoří další čtyři stehna. Vložíme do pekáčku ke stehnům a pečeme do růžova. Před dopečením dáme na každé falešné stehno plátek másla, to kvůli chuti i kůrčičce. Jako přílohu podáváme salát z čínského zelí nebo jakýkoliv oblíbený zeleninový salát.
Fotky receptu Dvojitá kuřecí stehna:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!