Vložil: | Veronine |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 130 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 14 |
|
|
Použité suroviny receptu Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce:
1 vepřové ramínko
| 1 panenka
| 3 snítky tymiánu
| svazek petrželky, nasekané
| 5 stroužků česneku, nasekaný
| 2 šalotky, nasekané
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce:
Troubu předehřejeme na 160°C. Ramínko očistíme, rozkrojíme jako knihu a přikrojíme na tvar obdélníku a o stejné délce, jakou má panenka. Lístky tymiánu promícháme s petrželkou, solí, posypeme na plát masa a pak ještě cibulku a česnek. Na maso položíme panenku, pevně zavineme jako roládu, ovážeme provázkem, osolíme a hodně opepříme. Pečeme za stálého otáčení asi 2 hodiny, až maso zkaramelizuje. Mírně podléváme.
Fotky receptu Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!