Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dvoudenní guláš

fotka Dvoudenní guláš
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dvoudenní guláš:

1 sáček sojových kostek  | 400 g krůtí gulášové směsi  | 1 sáček houbové omáčky  | 2 cibule  | 1 dl kečupu  | 2 zelené papriky  | 1 lžíce sádla  | 2 lžíce oleje  |  feferonka  |  sůl  |  česnek  |  kmín  |  paprika

Postup přípravy receptu Dvoudenní guláš:

Nakrájenou cibuli dáme na tuk zpěnit, zasypeme lžičkou drceného kmínu a lžící papriky, zároveň přidáme na menší kousky nakrájené krůtí maso a opečeme. Přidáme sojové kostky předem namočené a povařené ve slepičím bujonu, feferonku, utřený česnek se solí. Opečený základ podlijeme a za občasného míchání dusíme. Nakonec přidáme nakrájenou zelenou papriku. Když je maso měkké, zahustíme sáčkem houbové omáčky, rozmíchané v 0,5 l vody a povaříme ještě asi 10 minut. Jako přílohu podáváme brambory, rýži, knedlíky, těstoviny nebo fazole.


Fotky receptu Dvoudenní guláš:

Dvoudenní guláš
Dvoudenní guláš
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Dvoudenní guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !