Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 95 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Džuveč po bulharsku:
500 g tučného vepřového masa
| 4 cibule
| 8 zelených paprik
| 500 g rajčat
| 80 g rýže
| 500 g brambor
| 100 g sádla
| sůl
| pepř
| sladká paprika
Postup přípravy receptu Džuveč po bulharsku:
Maso pokrájíme na větší kousky a dáme jej dusit na pokrájenou cibuli a sádlo. Maso okořeníme, a než změkne přidáme na plátky nakrájené papriky a rajčata. Když se zelenina podusí přidá se horkou vodou spařená rýže a navrch na plátky nakrájené brambory. Vše osolíme, poprášíme sladkou mletou paprikou, podlijeme polévkou nebo horkou vodou a dáme do trouby péci asi hodinu.
Fotky receptu Džuveč po bulharsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!