Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Evina kuřecí prsa

fotka Evina kuřecí prsa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Evina kuřecí prsa:

4 kuřecí prsíčka  | 5 brambor  | 1 cibule  | 5 stroužků česneku  | 1 dl bílého vína  | 1 kysaná smetana  | 1 lžíce pažitky  | 1 lžíce petrželky  | 150 g eidamu  | špetka soli  | špetka pepře  | špetka kari

Postup přípravy receptu Evina kuřecí prsa:

Protlačíme česnek, který smícháme v misce s vínem a necháme chvilku odstát.
Mezitím nakrájíme brambory na 1cm široké, které poklademe na vymaštěný pekáč, osolíme, opepříme, přidáme pažitku a petržel. Na to poklademe na plátky nakrájenou cibuli. Kuřecí prsa nařežeme napolovic na tenčí plátky nebo vyklepeme dotenka a poklademe navrch.
Osolíme, opepříme. Potřeme česnekovo-vinnou pastou, kterou jsme připravili na začátku. Na to poklademe plátky sýru nebo posypeme strouhaným sýrem (můžeme použít Eidam, Ementál nebo jiný sýr). To celé zalijeme kysanou smetanou, kterou trochu poprášíme kari kořením.
Dáme po vyhřáté trouby a pečeme 60 minut.


Fotky receptu Evina kuřecí prsa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Evina kuřecí prsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !