400 g krupicového cukru
| 9 bílků
| 150 g moučkového cukru
| 150 g kandovaného a sušeného ovoce
Postup přípravy receptu Exotické věnečky:
Bílky a 200 g krupicového cukru vyšleháme v pevný sníh. Z druhé části krupicového cukru a trochu vody uvaříme hustý sirup, který za tepla zašleháme do připraveného sněhu. Šleháme až do vychladnutí a pak zlehka vmícháme moučkový cukr. Hmotu naplníme do cukrářského sáčku a nastříkáme trubičkou na plech vyložený papírem na pečení do tvaru věnečků. Každý ozdobíme malou lžičkou nadrobno nakrájené ovocné směsi a pečeme v troubě vyhřáté na 150 °C 15-20 minut.
Fotky receptu Exotické věnečky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!