Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Falešný zvěřinový guláš

fotka Falešný zvěřinový guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Falešný zvěřinový guláš:

500 g hovězího masa  | 1-2 cibule  | 120 g slaniny  | dle chuti rum  | dle chuti červené víno  | dle chuti citrónová šťáva  | dle potřeby hladká mouka  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle chuti kmín  | dle potřeby máslo

Postup přípravy receptu Falešný zvěřinový guláš:

Cibulku nakrájíme na kolečka a osmahneme na rozehřátém másle. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, na kousky nakrájené hovězí maso, trošku rumu, podlijeme vínem, osolíme, opepříme a na mírném ohni pod pokličkou dusíme. Během dušení nepodléváme vodou, podle potřeby podlijeme vínem. Měkké maso vyjmeme a udržujeme teplé. Do omáčky přidáme vodu a zahustíme jíškou z hladké mouky a másla. Ještě krátce povaříme a pak vrátíme maso. Dochutíme citrónovou šťávou. Příloha-chléb.



Fotky receptu Falešný zvěřinový guláš:

Falešný zvěřinový guláš
Falešný zvěřinový guláš
Falešný zvěřinový guláš
Falešný zvěřinový guláš
Falešný zvěřinový guláš
Falešný zvěřinový guláš
Fotky vložil: Natural,damami,Torta,hanina51 
Hodnocení receptu Falešný zvěřinový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !