Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Farfalle se čtyřmi druhy sýrů

fotka Farfalle se čtyřmi druhy sýrů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Farfalle se čtyřmi druhy sýrů:

400 g farfallů (těstoviny ve tvaru motýlků)  | 100 g sýra mozarella  | 100 g parmazánu  | 100 g sýra gorgonzola  | 100 g sýra provolone  | 120 g másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Farfalle se čtyřmi druhy sýrů:

Mozarellu nakrájíme na menší plátky, gorgonzolu rozdrobíme, provolone nakrájíme na drobné nudličky velikosti zápalky, parmazán nastrouháme.
Těstoviny uvaříme ve větším množství osolené vody "al dente" a scedíme. Ve větším kastrolu si rozpustíme polovinu másla a těstoviny v něm promícháme. Pak je rozdělíme na 4 díly a každý díl smícháme s jiným druhem sýra. Takto upravené těstoviny farfalle vložíme do zapékací nádoby, pokropíme zbytkem másla a v troubě rozpálené na 190°C zapékáme až do okamžiku, kdy se sýry začnou rozpouštět. Těstoviny farfalle se čtyřmi druhy sýrů doplníme zeleninovým salátem, kdo chce, může si pokapat kečupem.


Fotky receptu Farfalle se čtyřmi druhy sýrů:

Farfalle se čtyřmi druhy sýrů
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Farfalle se čtyřmi druhy sýrů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !