Vložil: | DanaKou |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazole po čínsku:
300 g vepřového masa (kýta nebo plec)
| 1 lžička škrobové moučky
| 1 lžíce vody
| 1 vejce
| špetka mletého bílého pepře
| špetka soli
| 3 lžíce oleje
| 150-200 g uvařených červených nebo strakatých fazolí
| 2 papriky
| 2 velká rajčata
| 1/2 lžičky glutasolu
| 1 lžíce sójové omáčky
| 2 stroužky česneku
| 2 lžíce vývaru
Postup přípravy receptu Fazole po čínsku:
Vepřové maso nakrájíme na nudličky a škrobovou omáčku smícháme s vodou. Potom promícháme maso s vejcem, namočeným škrobem, pepřem a solí. Do rozehřátého oleje vložíme maso a po chvilce opékání přidáme uvařené fazole, na nudličky nakrájené papriky a plátky oloupaných rajčat. Za stálého míchání ochutíme sójou, glutasolem, na plátky nakrájeným česnekem, zastříkneme vývarem a krátce podusíme.
Fotky receptu Fazole po čínsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!