Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole po gaskoňsku

fotka Fazole po gaskoňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Fazole po gaskoňsku:

300 g bílých fazolí  | 40 g sádla  | 6 ks stroužků česneku  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl  | dle chuti: kousek kůže z vepřového masa  | dle potřeby: voda

Postup přípravy receptu Fazole po gaskoňsku:

Přebrané fazole propláchneme vodou, namočíme do vody a necháme 3 hodiny bobtnat.
Pak k nim přidáme kůži z vepřového masa a uvaříme vše pod pokličkou doměkka.
Očištěný česnek čtvrt hodiny povaříme v osolené vodě, pak scedíme a utlučeme v hmoždíři se sádlem na kaši.
Česnekovou kaši zahřejeme na pánvi, přidáme scezené měkké fazole, osolíme je a posypeme nasekanou petrželkou.



Fotky receptu Fazole po gaskoňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole po gaskoňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !