Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.02. 2025
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Fazole po mexicku

fotka Fazole po mexicku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Fazole po mexicku:

1 střední cibule najemno nasekaná  | 1 středně velkou červenou papriku nakrájenou na malé kousky  | 1 rozdrcený stroužek česneku  | 2 lžíce rostlinného oleje  | 1/2 lžičky mletého chilli  | 400 g konzervovaných fazolí v tomatové omáčce  |  sůl a pepř podle chuti  |  trochu limetkové šťávy na dochucení  | 4 tortilly

Postup přípravy receptu Fazole po mexicku:

Na vysoké silnostěnné pánvi rozpalte rostlinný olej. Naráz na něj vhoďte předem připravenou směs cibule, papriky a česneku. Smažte, dokud všechno nezměkne. Pak přidejte chilli, promíchejte a pokračujte další minutu. To úplně stačí k tomu, aby se ingredience spojily a chilli dostalo šanci proměnit masitou luštěninu poněkud mdlé chuti v exotickou pochoutku. Následně tedy přisypejte fazole a směs opatrně prohřejte. Dochuťte špetkou pepře, soli a limetkovou šťávou. Odstavte pánev z plamene. Ohřejte tortilly a naplňte je připravenou fazolovou směsí.


Fotky receptu Fazole po mexicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole po mexicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !