Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazole s hovězím masem:
300 g fazolí
| 1 bobkový list
| 500 g hovězího masa
| dle potřeby: tuk
| 1 cibule
| dle chuti: sůl, pepř, česnek a tymián
| dle potřeby: hladká mouka
| dle chuti: rajský protlak a cukr
Postup přípravy receptu Fazole s hovězím masem:
Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den uvaříme s bobkovým listem. Maso nakrájíme na kostky a opečeme na tuku. Přidáme kostičky cibule, osmažíme, podlijeme a přikryté dusíme. Když je maso téměř měkké, osolíme, opepříme, přidáme tymián, utřený česnek a dále dusíme. Měkké maso promícháme s fazolemi, zaprášíme moukou a povaříme. Dochutíme rajským protlakem a cukrem. Podáváme s hranolkami nebo jinou přílohou dle chuti.
Fotky receptu Fazole s hovězím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!