Vložil: | Kdaisy |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
![6.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Fazolkovo-tuňákový salát:
120 g čerstvý hrách
| 1 větší mrkev
| 1 červená paprika
| 1/2 hlávkový salát
| 200 g tuňák ve vlastní šťávě (konzerva)
| 1 červená cibulka
| 400 g bílé fazolky (konzerva)
| 1,5 lžíce ocet
| 1,5 lžíce olej
| cukr
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Fazolkovo-tuňákový salát:
Smícháme scezené fazolky, nastrouhanou mrkev nahrubo, na kousky natrhaný hlávkový salát, na plátky nakrájenou papriku a cibulku. Přidáme vyloupaný čerstvý hrášek (můžeme použít i mražený, ten ale nejprve spaříme horkou vodou a pak propláchneme studenou vodou).
Připravíme si zálivku z oleje, octa, pepře, trošky soli a cukru. Zeleninu promícháme se scezeným tuňákem a zálivkou. Můžeme servírovat. Dobrou chuť!
Fotky receptu Fazolkovo-tuňákový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!