675 g sterilovaných červených fazolí
| 150 g bílé strouhanky
| 25 g másla
| 1 pórek
| 1 řapík celeru
| 1 lžíce petrželky
| 2 vejce
| sůl
| pepř
| olej
| česnekové máslo: 100 g másla
| 3 stroužky česneku
| 1 lžíce petrželky
Postup přípravy receptu Fazolové bochánky :
Na másle osmažíme pórek a celer. Přidáme rozšťouchané fazole se strouhankou, petrželku, vejce, pepř a sůl. Důkladně promícháme a necháme vychladnout. Ze vzniklé směsi vytvarujeme bochánky, které naplníme česnekovým máslem a obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme do zlatohněda a ihned podáváme.
Česnekové máslo: Máslo, česnek a petrželku utřeme. Vytvoříme váleček, který zabalíme do pečícího papíru a vychladíme.
Fotky receptu Fazolové bochánky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!