Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.03. 2025
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolové kremrole

fotka Fazolové kremrole
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Fazolové kremrole:

800 g bílých sterilizovaných fazolí  | 1/2 lžičky sušeného tymiánu nebo rozmarýn  | 2 lžíčky chilli omáčky  | 150 g strouhaného sýra  | 400 g listového těsta

Postup přípravy receptu Fazolové kremrole:

Fazole propláchneme a necháme okapat, potom je rozmačkáme vidličkou nebo mačkadlem na brambory (neměla by z nich být kaše). Vmícháme do nich koření, chilli omáčku a sýr. Hrstku sýra si nechte na posypání. Těsto rozválíme a rozkrájíme na pruhy 10x40 cm.



Z fazolí vytvořte tenčí válečky a položte je středem těsta. Okraje navlhčete a spojte do "štrůdlu". Každou nohavici příčně překrojte na 4 dílky. Švem dolů je narovnejte na suchý plech, potřete rozkvedlaným vajíčkem a posypte sýrem. Pečte asi 15-20 minut při 200 °C.


Po upečení je nechte chvíli zchladnout přímo na plechu, aby zpevněly.



Fotky receptu Fazolové kremrole:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolové kremrole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !