Použité suroviny receptu Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami:
130 g celozrnných těstovin
| 50 g anglické slaniny
| 200 g zmražených fazolových lusků
| majoránka
| 2 stroužky česneku
| 3 lžíce sójové omáčky
| 50 g sýra (hodí se Primátor)
| kečup
Postup přípravy receptu Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami:
Slaninu nakrájíme na kostičky, v misce z varného skla ji na mírném ohni necháme zesklovatět, přidáme zmrazené lusky, které posypeme majoránkou a dusíme deset minut. Utřeme česnek se solí a spolu se sójovou omáčkou vmícháme k luskům a dusíme pět minut. Mezitím uvaříme těstoviny a nastrouháme sýr. Těstoviny podáváme s fazolovými lusky, posypané sýrem a pokapané kečupem.
Fotky receptu Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!