Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.03. 2025
Dnes má svátek Vlastimil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Fazolový páj

fotka Fazolový páj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Fazolový páj :

400 g fazolí  | 200 g cizrny  | 200 g sterilovaných rajčat  | 1 kg brambor  | 1 cuketa  | 2 červené papriky  |  česnek podle chuti  |  sůl  |  mletý bílý pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Fazolový páj :

Brambory uvaříme doměkka a slijeme vodu. Mezitím rozpálíme v pánvi olej a osmahneme polovinu česneku. Přidáme papriky, cukety a dusíme několik minut, potom vmícháme 3/4 rajčat. Ochutíme solí, pepřem a mícháme ještě 3 minuty.Předehřejeme troubu a v robotu rozmixujeme uvařenou cizrnu se zbylým česnekem, olejem a rajčaty. Smícháme ji se zeleninovou směsí, přidáme uvařené fazole a vše vlijeme do pekáčku. Brambory rozmačkáme s mlékem a máslem a margarínem. Kaši rozetřeme na zeleninovou směs s fazolemi, vidličkou uděláme ozdobné ornamenty, povrch potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme paprikou. V troubě pečeme dozlatova a zdobíme petrželkou.



Fotky receptu Fazolový páj :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !