Použité suroviny receptu Fazolový salát s uzeným masem a kroupami:
150 g fazolí
| 200 g uzeného masa
| 50 g krup
| 2 mrkve
| petrželka
| sůl
Postup přípravy receptu Fazolový salát s uzeným masem a kroupami:
Fazole namočíme přes noc do studené vody. Druhý den k nim přidáme pokrájené uzené maso, dolijeme vodu (asi 2 cm nad fazole) a dáme vařit na mírný plamen.
Kroupy spaříme vařicí vodou, propláchneme pod studenou vodou a vaříme v dostatečném množství vody asi 20 minut.
Očištěnou mrkev a petržel nakrájíme na větší koustky.
Kroupy slijeme a s pokrájenou zeleninou je přidáme k fazolím, vše vaříme ještě 20 minut doměkka.
Nakonec pokrm osolíme a ozdobíme při servírování nadrobno nasekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Fazolový salát s uzeným masem a kroupami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!