Postup přípravy receptu Fenyklový salát s bylinkovou zálivkou:
Fenykly očistíme, rozpůlíme a povaříme zhruba 10 minut v osolené vodě. Necháme je okapat a vychladnout. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na nudličky. Rajčata omyjeme, oloupeme, vydlabeme semínka a dužinu pokrájíme na proužky. Půlky fenyklu upravíme na plochou mísu a přidáme jarní cibulky a rajčata. Olej smícháme s octem, bílým vínem a pomerančovou šťávou. Přidáme kapary a najemno nakrájené bylinky a dobře zamícháme. Vejce nakrájíme nadrobno a opatrně vmícháme dozálivky. Salát přelijeme připravenou zálivkou a ihned podáváme.
Fotky receptu Fenyklový salát s bylinkovou zálivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!