Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.06. 2025
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ferrero rocher na plechu

fotka Ferrero rocher na plechu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ferrero rocher na plechu:

2 hrnky hladké mouky  | 1 hrnek cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 prdopeč  | 3/4 hrnku oleje  | 1 a 1/2 hrnku mléka  | 2 vejce  |  kakao  |  Náplň:  | 1 Tatra mléko  | 200 g másla  | 5 oříškových tatranek  | 100 g negety  | 100 g sekaných nesolených arašídů  | 1 čokoládová poleva  | hrst nasekaných neosolených arašídů

Postup přípravy receptu Ferrero rocher na plechu:

Suroviny na těsto smícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný plech, dáme péct.(zkouším spejlí) 170° cca 20-25 minut. Nejlépe den předem si uvaříme mléko cca 2 hod, které necháme vystydnout. Horké neotvírat, hrozí úraz!!! Mléko i po uvaření je stále tekuté,ale trošičku zhoustne a má lehce karamelovou barvu, hlavním úkolem je jako pojivo. Do zchladlého mléka přidáme máslo a vyšleháme. Poté lehce vmícháme strouhané tatranky, nugetu a arašídy. Krémem potřeme korpus a polijeme polevou a posypeme arašídy. Dáme na min.4 hod uležet do lednice nejlépe přes noc.



Fotky receptu Ferrero rocher na plechu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ferrero rocher na plechu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !