800 g těstovin
| 200 g šunky
| 100 g pórku
| 100 g žampionů
| 250 ml smetany
| 30 g rajského protlaku
| 50 g listového špenátu
| 30 g jemného kečupu
| sůl
| oregáno
Postup přípravy receptu Fettucine boscaiola:
Postup:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Pak je rozdělíme na třetiny, do jedné třetiny vmícháme orestovaný protlak s kečupem, do druhé třetiny vmícháme podušené listy špenátu, zbylé těstoviny podáváme bez ochucování. Omáčka: na másle podusíme pórek, přidáme šunku a sterilované nebo čerstvé žampiony. Zalijeme smetanou a povaříme do zhoustnutí. Pak ochutíme kořením. Podáváme na jednom talíři, ale odděleně.
Fotky receptu Fettucine boscaiola:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!