Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finský strouhaný salát

fotka Finský strouhaný salát
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Finský strouhaný salát:

2 ks mrkve  | 1 sklenice červené řepy  | 1 ks jablka  | 1 ks celeru  |  mletá sladká paprika  | 2 lžíce majonézy  |  sůl  | 1 ks cibule  |  cukr  |  pepř  | 1 špalíček křenu  | 5 lžic kečupu  | 4 lžíce bílého jogurtu

Postup přípravy receptu Finský strouhaný salát:

Řepu scedíme a necháme okapat. Mrkev a celer oloupeme. Jablko očistíme, zbavíme jádřince a spolu s mrkví a celerem je nastrouháme nahrubo. Ještě nemícháme, protože řepa vše zabarví.

Připravíme si zálivku. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Křen oloupeme a nastrouháme najemno. Jogurt smícháme s kečupem a majonézou. Vmícháme křen, cibuli a podle chuti zálivku okořeníme paprikou, solí, pepřem a dosladíme cukrem. Dresink necháme v lednici vychladnout.

Těsně před podáváním smícháme řepu s mrkví, celerem a jablkem. Nakonec vše lehce zalijeme dresinkem a ihned podáváme.

Finský strouhaný salát je nejlepší s křupavými toasty.


Fotky receptu Finský strouhaný salát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Finský strouhaný salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !