4 plátky hovězího masa
| 2-3 cibule
| 1 litr černého piva
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| plátek chleba
| 1 lžíce hořčice
| 2 lžíce mouky
| 1 lžíce cukru
| dle potřeby máslo
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Flámské hovězí plátky:
Plátky osolíme, opepříme a opečeme na másle dozlatova. Poprášíme moukou, přidáme na másle zpěněnou usekanou cibulku a podlijeme pivem. Uvedeme do varu a ke konci vmícháme rajčatový protlak, cukr a plátek chleba pomazaný hořčicí. Měkké maso vyjmeme, šťávu přecedíme a přeléváme přes porce na talířích. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Flámské hovězí plátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!