Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Formanská vodvářka

fotka Formanská vodvářka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Formanská vodvářka:

800 g hovězího roštěnce  |  8 zrn hřebíčku  | 40 g perníku  | 20 g medu  | 150 g másla  | 120 g cibule  | 50 g sádla  | 1 citrónu  | 2 dl červeného dezertního vína  |  strouhaný zázvor  |  ml. pepř  | 30 g slaniny  |  ocet  |  sůl

Postup přípravy receptu Formanská vodvářka:

Hovězí maso propícháme hřebíčkem, osolíme, potřeme trochou zázvoru a pepře a pečeme na másle spolu s krájenou slaninou. Potom dáme maso do hrnce (i s tukem, na kterém se peklo), zalijeme studenou vodou, přidáme na sádle osmaženou cibuli, trochu octa, citrón nakrájený na plátky, med a vaříme doměkka. Pak maso vyjmeme, vývar procedíme a přidáme jemně nastrouhaný perník, který jsme předeme namočili do červeného vína. Vývar povaříme a vzniklou „vodvářku“ přeléváme nakrájené maso. Příloha: knedlík.


Fotky receptu Formanská vodvářka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Formanská vodvářka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !