Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Francká holoubata

fotka Francká holoubata
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Francká holoubata:

4 holoubata  |  játra, srdce a žaludek holoubat  | 4 vejce  | 4 lžičky kerblíku  | 2 lžičky petržele  | 4 plátky bílého chleba  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Francká holoubata:

Kůži holoubat stáhneme. Z vnitřností a vajec i chleba, kerblíku a petržele umícháme omáčku, ochutíme ji pepřem a solí a dáme pod holoubata. Vole a křídla upevníme na kříži a pevně svážeme a fixujeme jehlou. Holoubata ze všech stran opečeme. Dusíme asi 15 min. Dochutíme omáčku.


Fotky receptu Francká holoubata:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francká holoubata
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !