Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Frankfurtská hovězí pečínka

fotka Frankfurtská hovězí pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Frankfurtská hovězí pečínka:

1 kg zadního hovězího masa  | 2 nožičky párků  | 2 lžíce sádla  | 1 cibule  |  sůl  |  pepř  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 100 ml kysané smetany  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Frankfurtská hovězí pečínka:

Párky nakrájíme na nudličky. Maso prošpikujeme nudličkami párků, osolíme, opepříme, na sádle prudce opečeme ze všech stran a vyjmeme. Do výpeku vložíme nasekanou cibuli, osmahneme a promícháme s paprikou. Vrátíme zpět maso, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme téměř doměkka. Maso dopečeme bez poklice v troubě a po vyjmutí naporcujeme. Vypečenou šťávu zahustíme moukou, rozšlehanou ve smetaně. Podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Frankfurtská hovězí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Frankfurtská hovězí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !