Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Funghi ripieni con spinaci al forno

fotka Funghi ripieni con spinaci al forno
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Funghi ripieni con spinaci al forno:

10 ks čerstvé žampiony  |  toskánský olivový olej  | 2 hrsti čerstvý listový špenát  |  sýr gorgonzola  | 1 stroužek česnek  |  aceto balsamico Vecchio  |  česneková bageta  |  čerstvá rucola  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Funghi ripieni con spinaci al forno:

Hlavičky žampionů oloupejte, osolte a krátce a zprudka opečte na olivovém oleji tak, aby zůstaly uvnitř syrové, ale zvenku byly opečené. Oprané špenátové listy poduste na olivovém oleji s plátky česneku. Sceďte všechnu vodu, osolte, opepřete a hlavičky žampionů naplňte špenátem. Přikryjte plátkem sýru gorgonzola a zapečte asi 5 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Zapečené žampiony dejte na rozpečený česnekový chléb, postavte na lístky čerstvé rucoly, pokapejte toskánským olivovým olejem a balsamico octem Vecchio.


Fotky receptu Funghi ripieni con spinaci al forno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Funghi ripieni con spinaci al forno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !