Použité suroviny receptu Fusilli se špenátovou omáčkou:
400 g těstovin fusilli ( vřetena )
| 250 g mascarpone
| 1 stroužek česneku, na drobno nakrájený
| 70 g strouhaného parmazánu
| 250 g listového špenátu
| 50 g lehce opražených piniových jader
| štáva z jednoho většího citronu
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Fusilli se špenátovou omáčkou:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Zatímco se vaří, rozmixujeme česnek, mascarpone, citronovou šťávu, polovinu parmazánu a zhruba polovinu špenátu na hladkou omáčku. Těstoviny scedíme a vrátíme do hrnce. Vmícháme omáčku,piniová jadérka a zbývající listy špenátu, na mírném ohni 3 minuty povaříme. Osolíme, opepříme a posypeme zbylým parmazánem.
Fotky receptu Fusilli se špenátovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!