Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Galantina z kuřete se sýrem

fotka Galantina z kuřete se sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Galantina z kuřete se sýrem:

1 kuře  | 150 g vepřového ořezu  | 150 g kuřecích prsíček  | 1 vejce  | 50 ml smetany  | 50 g šunky  | 50 g eidamu  | 100 g čerstvé papriky  | 50 g sterilovaných žampionů  |  sůl  |  pepř  |  grilovací koření  |  nové koření  |  celý pepř

Postup přípravy receptu Galantina z kuřete se sýrem:

Kuře vykostíme a podél páteře rozdělíme na dvě části. Vepřové maso a kuřecí prsa umeleme na masovém mlýnku. Do mletého masa zamícháme vejce, sůl, pepř, smetanu, nakrájenou šunku, eidam, papriku, žampiony a vymícháme. Pláty kuřat naklepeme, posolíme, rozdělíme masovou mozaiku a zabalíme. Takto připravené rolády posypeme grilovacím kořením, zabalíme do utěrky, utáhneme a zavážeme provázkem. Vaříme těsně pod bodem varu (asi 90-95 stupňů Celsia) 40-50 minut v osolené vodě s novým kořením a celým pepřem. Podáváme studené s pečivem, nakrájené na kolečka jako součást studených mís.


Fotky receptu Galantina z kuřete se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Galantina z kuřete se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !