Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 95 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Galja:
400 g vepřového masa
| 60 g tuku
| 2 ks cibule
| sůl
| 300 g fazolek
| 6 ks zelených paprik
| 250 g rajčat
Postup přípravy receptu Galja:
Maso nakrájíme a dusíme 1/2 - 3/4 hod. na zpěněné cibuli. Trochu podlijeme. Pak přidáme nakrájené fazolky a na proužky nakrájené papriky. Spolu dusíme asi 1/2 hod. Nakonec přidáme nakrájená rajčata a ještě dusíme 1/4 hod. Opatrně mícháme. Podáváme s brambory nebo knedlíkem.
Fotky receptu Galja:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!