600 g krůtích prsou
| 40 g másla
| 2 žloutky
| 2 lžíce strouhaného kokosu
| 200 g sýry čedar
| 100 ml bílého vína
| muškátový květ
| mletý bílý pepř
Postup přípravy receptu Gratinované krůtí řízky:
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme je na horké máslo a po obou stranách opékáme dozlatova asi 8 minut. Polijeme vínem. Žloutky smícháme se strouhaným sýrem a kokosem, ochutíme muškátovým květem a navrstvíme na řízky. Vše vložíme do rozpálené trouby na 3 minuty, až se vytvoří křupavá kůrčička. Podáváme s různě upravenými brambory.
Fotky receptu Gratinované krůtí řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!