Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinovaný fenykl

fotka Gratinovaný fenykl
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Gratinovaný fenykl:

600 - 700 g fenyklu  | 200 ml mléka  | 20 g másla  | 15 ml hladké mouky  | 75 g sýra pecorino  | 25 g strouhanky  |  sůl  |  čersvě umletý pepř

Postup přípravy receptu Gratinovaný fenykl:

Fenykl zbavíme drobných lístků a kořene. Hlízy rozčtvrtíme a nasypeme do velkého hrnce. Zalijeme mlékem a cca 15 minut zlehka dusíme. Zapékací mísu vytřeme máslem, fenykl vyjmeme naběračkou a vložíme do mísy. Mléko nevyléváme, ale ponecháme si jej stranou. V menším hrnci rozpustíme máslo, přisypeme mouku a za stálého míchání postupně přiléváme zbylé mléko. Omáčku zlehka vaříme do zhoustnutí. Fenykl zalijeme omáčkou, posypeme strouhankou a nastrouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a pečeme asi 20 minut, dokud se na fenyklu nevytvoří zlatavá kůrčička.


Fotky receptu Gratinovaný fenykl:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gratinovaný fenykl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles