Postup přípravy receptu Grilovaná kuřecí stehýnka v medové krustě:
Rýži uvaříme ve slané vodě, vodu slijeme a rýži krátce propláchneme studenou vodou.
Med, bilé víno, vývar, ocet balsamico, kečup, 1 lžíci másla, špetku soli a hrubě mletý pepř povaříme na hustou kaši. Stehýnka v této směsi opékáme nejprve na straně kůže a potom na druhé straně - celkem asi 5 minut. Poleva musí mit krémovou konzistenci, jinak přidáme trochu vývaru a bíleho vína. Ananas oloupeme. Na ozdobu odkrojíme 4 plátky, které osmažíme na pánvičce na 1 lžíci másla. Zbylou dužinu nakrájíme na kostky a spolu s rýží osmahneme na másle. Osolíme a opepříme. Ananas a rýži smícháme dohromady, rozdělíme na talíře, do středu položíme stehýnko a plátky ananasu a zakapeme zbytkem polevy.