Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilované klobásy se zelným salátem

fotka Grilované klobásy se zelným salátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Grilované klobásy se zelným salátem:

1 lžíce plnotučná hořčice  | 1 lžička cukr  |  4 ks frankfurtské párky  | 2 lžíce vinný ocet  | 1 špetka kmín  | 4 ks telecí klobása  | 750 g bílé zelí  | 2 lžíce olej  | 1 lžíce sezamový olej  | podle potřeby:  | 1 špetka sůl

Postup přípravy receptu Grilované klobásy se zelným salátem:

Zelí očistíme, košťál a silná žebra odstraníme.Zelí nakrájíme na tenké nudličky. Mezitím přivedeme k varu 2l vody se 2 lžícemi soli a 1 lžící kmínu.Zelí vaříme dvě minuty, pak přecedíme a necháme krátce okapat.

Hořčici smícháme s octem, olejem, cukrem, solí a pepřem.Tímto nálevem ochutíme zelí.

Klobásy několikrát propíchneme jehlou, potřeme sezamovým olejem a grilujeme ve vzdálenosti 6 cm od topného tělesa až zhnědnou a budou křupavé.Klobásy při grilování často obracíme. Pod rošt dáme pánev či plech na zachycení oleje.



Fotky receptu Grilované klobásy se zelným salátem:

Grilované klobásy se zelným salátem
Fotky vložil: berunaa 
Hodnocení receptu Grilované klobásy se zelným salátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !