![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mušle na špízu: Přichystané čerstvé mušle uvaříme ve slané vodě se zeleninou a paprikou. Vaříme tak dlouho, dokud se mušle neotevřou. Vyjmeme je z nálevu, uvolníme z ulit a napíchneme vždy po dvou na špíz, který ukon ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce: Řezy z kambaly očistíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okořeníme a osolíme. Potřeme olejem a grilujeme 5 až 6 minut z každé strany. K přípravě omáčky použijeme kyselou smetanu ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované filé ze štiky: Rybí filé opláchneme pod studenou tekoucí vodou a osušíme. Osolíme a okořeníme, pokapeme worcesterem. Filé grilujeme z každé strany po 3 minutách. Citróny oloupeme, odstraníme z nich bílou slupku a po ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované rybí kotlety Busum: Připravené rybí kotlety potřeme směsí citrónové šťávy, pepře a oleje a necháme 30 minut přikryté odležet. Grilujeme po obou stranách 8 minut, potom osolíme. Na kotlety dáme směs připravenou z krabího ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Píseň pstruhů: Podle možnosti čerstvé pstruhy vykucháme a pod tekoucí vodou krátce opláchneme. Opatrně je osušíme, abychom nepoškodili kůžičku. Do pstruhů nakapeme trochu citrónové šťávy, vložíme kousky másla a špet ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaní sledi: Suroviny na přípravu marinády smícháme a pikantně ochutíme. Připravené sledě vložíme do marinády a necháme je v ní asi 1 hodinu. Potom sledě osušíme a položíme na olejem potřený grilovací rošt. Griluj ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sledi na bylinkovém másle: Sledě důkladně omyjeme a osušíme, pokapeme citrónovu šťávou a necháme vsáknout asi 15 minut. Zevnitř i zvenku osolíme. Polovinu bylinkového másla rozehřejeme a potřeme jím sledě zvenku i zevnitř, popr ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí špízy Cote ďazur: Rybí filé nakrájíme na malé kousky. Naložíme je na 30 minut do grilovacího oleje. Plátky slaniny rozpůlíme, žampióny očistíme, papriku rozpůlíme, odstraníme z ní jadérka a také nakrájíme na kousky. Ra ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou: Pstruhy očistíme, zevnitř a zvenku pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odstát. Bylinky umyjeme, necháme dobře odkapat a vložíme do ryb. Potřeme grilovacím olejem. Grilujeme na předem vyhřátém ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2008 Grilování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná kuřecí prsa v alobalu: Zmrazenou zeleninu necháme rozmrazit. Máslo rozpustíme. Kuřecí prsa potřeme máslem a kečupem, osolíme a okořeníme. Alobal rozstříháme na 6 větších čtverců a na každý položíme jedno filé z kuřecích prs ... …více»
|