250 g hovězí kližky
| 250 g vepřové plece
| 80 g škvařeného sádla
| 150 g cibule
| 40 g hladké mouky
| 180 g leča
| 1 dcl červeného vína
| mletá paprika
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Guláš Bílé paní:
Na sádle usmažíme do světle zlatova cibuli jemně nakrájenou, zamícháme papriku a ihned vložíme na kousky pokrájené hovězí maso. Dusíme a podle potřeby zaléváme horkou vodou. Asi po půl hodině přidáme nakrájené vepřové maso a dál dusíme do změknutí obou mas a až se nám zálivka vysmahne do tuku. Pak zaprášíme moukou a asi 5 minut restujeme, zalijeme horkou vodou, přidáme pepř a necháme ještě chvilku vařit. Nakonec přidáme lečo a červené víno. Povaříme a můžeme podávat.
Fotky receptu Guláš Bílé paní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!