Vložil: | Vlaďuša |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Guláš chalupáře:
1 konzerva hovězí ve vlastní šťávě
| 1 konzerva vepřové ve vlastní šťávě
| 1 malá konzerva fazolí v protlaku
| 100 g cibule
| 3 stroužky česneku
| 5 ks rajčat
| 2 ks papriky
| 2 ks feferonky
| špetka soli
| špetka oregána
| špetka gulášováho koření
| 1 kostka masoxu
Postup přípravy receptu Guláš chalupáře:
Maso z konzerv zvlášť ohřejeme. Sebereme tuk a orestujeme na něm nakrájenou cibuli, přidáme gulášové koření, čtvrtky rajčat, papriky pokrájené na kostičky, feferonky podle chuti, utřený česnek se solí, fazole i s protlakem a mírně podlijeme vývarem z masoxu. Krátce podusíme. Přidáme maso a zamícháme. Nakonec přidáme kostičky salámu a oregáno. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Guláš chalupáře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!