Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš pana antonína

fotka Guláš pana antonína
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Guláš pana antonína:

3/4 kg hovězího předního masa  | 4 lžíce sádla  | 1 cibule  | 1/2 lžičky drceného kmínu  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 4 brambory  | 3 stroužky česneku  | 5 žampionů  | 1 červená cibule  | 2 papriky  | 3 rajčata  | 2 sterilované okurky  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Guláš pana antonína:

Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Sádlo rozehřejeme, přidáme nakrájenou cibuli, maso, drcený kmín a za stálého míchání vše společně opékáme. Pak přidáme mletou sladkou papriku, směs zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Přilijeme vodu, přidáme brambory nakrájené na hranolky a plátky česneku a dusíme, až brambory změnknou. Mezitím na troše oleje osmahneme plátky žampionů a červené cibule, nudličky paprik, dílky rajčat a plátky okurek. Tuto zeleninovou směs přidáme k hotovému guláši a vše lehce promícháme a dochutíme. Podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Guláš pana antonína:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš pana antonína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !