1 husí prsa
| 1 lžíce sádla
| 1 velká cibule
| 1 větší stroužek česneku
| 4 až 5 rajčat
| 1 lžička hladké mouky
| 1 lžička sádla
Postup přípravy receptu Guláš z bejlíku:
Drobně rozkrájenou cibuli osmažíme do světle žluta na sádle, přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme je a opečeme. Pak mírně podlijeme, přidáme hrubě usekaný nebo jen přepůlený česnek a dusíme téměř do měkka. Přidáme na proužky nakrájené a odjadřincované papriky, oloupaná pokrájená rajčata a společně dodusíme. Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem sádla a krátce povaříme.
Fotky receptu Guláš z bejlíku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!