Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš z vepřového plecka

fotka Guláš z vepřového plecka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Guláš z vepřového plecka:

1 l vody  | 1 lžíce pepře  | 3 ks cibule  | 1 lžíce majoránky  | 2 lžíce gulášového koření  | 4 ks papriky  | 1 lžíce soli  | 4 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce libečku  | 3 lžíce mleté papriky  | 2 ks feferonky  | 1 kg plecka

Postup přípravy receptu Guláš z vepřového plecka:

Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova. Přidáme papriku, gulášové koření a chvilku smažíme. Přidáme maso nakrájené na kostky a vše společně dusíme, dokud maso nepustí štávu. Osolíme, opepříme, přidáme libeček, majoránku a pálivou feferonku podle toho, jak má kdo rád ostré.

Pak přidáme na proužky nakrájenou papriku, podusíme a zalijeme vařící vodou. Guláš dusíme asi 30 minut.

Rozmícháme dobře mouku s vodou a za stálého míchání lijeme do guláše, až se zahustí. Pět minut vaříme, pak na pár minut odstavíme.


Fotky receptu Guláš z vepřového plecka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš z vepřového plecka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !