Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš ze zajíce

fotka Guláš ze zajíce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Guláš ze zajíce:

50 dkg zaječího masa  | 1 mrkev  | 1 kořenová petržel  | 1 malý celer  | 1 velká cibule  | 2 lžičky rybízové zavařeniny  |  citrónová šťáva  | 4 lžíce oleje  | 5 dkg hladké mouky  | 1/8 l kysané smetany  | 5 kuliček pepře  | 3 kuličky nového koření  | 1 bobkový list  | 5 kuliček jalovce  |  špetka tymiánu  |  sůl

Postup přípravy receptu Guláš ze zajíce:

Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu dušení přidáme rybízovou zavařeninu. Když je maso měkké, tak ho vyndáme, šťávu se zeleninou a kořením prolisujeme přes sítko. Pak maso do šťávy vrátíme, přidáme trochu vody s rozšlehanou moukou. Povaříme a zjemníme kysanou smetanou. Ještě prohřejeme a můžeme podle chuti přidat citrónovou šťávu.
Podáváme s pečivem.


Fotky receptu Guláš ze zajíce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Guláš ze zajíce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !