Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gulášek z mletého masa a brambor

fotka Gulášek z mletého masa a brambor
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Gulášek z mletého masa a brambor:

500 g mletého masa mix  | hrst kmínu  | 1 bal. sladké papriky  | 1 lžička česneku drceného  | 1 masox  | 2 kg brambor  | 3 cibule  |  pečivo  |  sůl

Postup přípravy receptu Gulášek z mletého masa a brambor:

Brambory i cibuli nakrájíme na kolečka. Připravíme si mleté maso mix a veškeré koření podle ingrediencí.
Připravíme si hrnec, vlijeme olej a rozehřejeme. Na to vložíme cibuli. Až bude cibule orestovaná, přidáme maso, po zatáhnutí přidáme koření - papriku, kmín a masox. Může být i trocha česneku. Směs necháme trochu orestovat, přilijeme trochu vody a necháme tak 2 - 3 minuty dusit. Potom po trochách přidáváme brambory a mezitím smícháme se směsí. Až tam budou vložené všechny zalijeme vodou, tak 2 - 3 cm pod brambory a necháme vařit. Za 30 - 35 minut je to hotové. Nezahušťujeme.
Podáváme s čerstvým pečivem.


Fotky receptu Gulášek z mletého masa a brambor:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gulášek z mletého masa a brambor
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !